27 Ocak 2016 Çarşamba

Apollo 20 Uzay Görevi

                                                      APOLLO 20 

Uzun zamandır ay ve uzay görevleri hakkında detaylı bilgi edinmek için detaylı araştırmalar yapıyorum. Kafamı karıştıran ve bilinmeyenlerle dolu olan apollo görevleri ve ay yüzeyinde yaşayan gizemli canlıları hakkında bilgiler arıyorum.

Gizemli Nasa'nın elinde bulunan gizli bilgileri ve fotoğrafları  bir çok bilim adamı ve astronotlar  dünya kamuoyuna sunmuşmuş ve doğrulamıştır
Ağustos 1967'de Lunar Orbiter-5 Ay'ın Mars Humorum bölgesinde Vitallo  kraterinin içinden yukarı doğru uzayan bölgede kazılmakta olan toprakları püskürten bir mekanik maden makinesi fotoğraflanmıştır.



Ocak 1969'da Apollo 5  Ayın arka yüzünün fotoğraflarını çekmiştir fotoğraflarda  maden makinelerinin çalıştığı arazi ve  kenar yapısı düzleştirilmiş bir krater bulunuyordu.

Aynı kraterin karşı kısmında  farklı devasa makineler göze çarpmaktaydı. Bu devasa makinelerin tahminen  1600 m boyunda  68 m genişliğindeydiler.
Yapılan Ay misyonlarında sayısız Ufo'lar  mekanik araçlar görüntülenmiş ve yüzey üzerinde binalar sıra dışı mühendislik ile tasarlanmıştır.
Halktan büyük bir özenle gizlense de dünya dışı canlılara ait bir çok fotoğraflar ve videolar elde edilmiştir.
Astronot George H.Leonard Yazmış olduğu kitabında (Someboydy Else İs On The Moon)  isimli kitabında Nasa'nın ay'da bulunan yabancı canlılar hakkındaki bilgileri dünyadan gizlediğini açıklamıştır.
Leonard'a göre,milyarlarca dolar harcanarak gerçekleştirilen Ay'a gidiş programlarının asıl amacı ne uzay yarışını kazanmak ne de araştırmalar yapmaktı.
Amerika ve Sovyetler birliği kendi aralarındaki gizli bir iş birliği ile,bu yabancıların ay'da ne yaptıklarını öğrenmek için var güçleriyle çalışıyorlardı.



Nasa'nın Ay'a gitmekte bir görünür birde görünmez gizli bir maksadı olduğunu bildiren NASA'nın eski direktörlerinden James Fletcher, konuyla ilgili olarak şu şekilde konuşmuştur.
"Her NASA projesinin ardında Dünya dışı Zekanın kesinliğinin araştırılması bulunmaktadır"

İşte NASA'nın  Ay'la ilgili yapmış olduğu önemli ve çok gizli projelerinden biriside Rus-Amerikan ortak çalışması olan Apollo 20 misyonudur.Bu projenin amacı Apollo 11 ve sonrasında Apollo 19'a kadar olan tüm misyonların  Ay yüzeyindeki Izak D,Delporte krater güneybatısında bulunan devasa büyüklükteki bir uzay aracının enkazının bulunması ve incelenmesiydi.

16 Ağustos 1976 Tarihinde tüm dünyada saklanarak,Apollo 20 misyonu iptal edildi denilerek tüm dünyadan gizlenen ve çok bir gizli şekilde yürütülen bu projede,USA, Leona Snyder, ( Eski Bell Laboratuarından CSP),Alexei Leonov (Soyyetler kozmonotu) ve eski "Apollo-Soyouz" Astronotlarından William Rutledge ( Eski Bell Laboratuarından CDR) Görev almıştır.

Apollo 20 Misyonu, Apollo 11 ve özellikle Apollo 15 misyonlarındaki görüntülerde çok daha net bir biçimde görüntülenmiş olan puro biçimli devasa bir cisimin enkazına ulaşması biçiminde gerçekleştirildi.



Görüntülerde Izsak D, Delporte kraterinin güneybatısında puro biçimli, ucu hafifçe sivri bir sıra dışı bir nesne bir tür tünelden yukarı doğru çıkarmışçasına hafifçe eğimli bir halde görülüyordu

Bu sıra dışı nesnenin konumu : Izsak D. Delporte kraterinin güneybatı kısmında Enlem 10- Boylam 117.5  doğudu. Ay'ın karalın kısmında yer almaktır. Cisimle ilgili detaylı bilgiler ve görüntüler NASA ve gezegen bilimleri araştırma enstitüsünün (LPI, Houston) web sitesinde mevcuttur.

http://translate.google.com/translate?act=url&depth=1&hl=tr&ie=UTF8&prev=_t&rurl=translate.google.com.tr&sl=en&tl=tr&u=http://www.lpi.usra.edu/resources/apollo/frame/%3FAS15-P-9625

http://translate.google.com/translate?act=url&depth=1&hl=tr&ie=UTF8&prev=_t&rurl=translate.google.com.tr&sl=en&tl=tr&u=http://www.lpi.usra.edu/resources/apollo/frame/%3FAS15-P-9630

Astronotlar kendilerine verilen bilgiler doğrultusunda Ay'A inip cismin bulunduğu noktaya  ulaşmışlar ve gördükleri manzara karışında hem çok korkmuş hem de şaşkınlıklarını gizleyememişlerdir. Çünkü karşılarına devasa büyüklükte  ve yükseklikte puro biçimli bir ana gemi ile üçgenimsi bir uzay aracı enkazı ve hemen araca yakın bir bölgenin az ilerisinde koca bir şehir kalıntısı yer almaktaydı


Karşılarında duran tahmini hesaplara ve yıpranma paylarına bakılarak en az 1.5 milyar yıllık bir geçmişe sahip gibi görünüyordu. Devasa aracın içine giren astronotlar ilginç bir çok şeyle karşılarştılar.
 William Rutledge aracın sadece kokpit kısmına girebildiklerini ve orada gördüklerini şöyle anlatıyor:

"Aracın içine girdiğimiz de ağır bir koku hakimdi. Rutubetli bir hava. Aracın motor kısmını yosun benzeri garip bir bitki örtüsü kaplamıştı. Etrafta tüpler içinde sarımsı bir takım sıvılar bulunan üçgenimsi taşlar bulunuyordu. Ayrıca bazı tüplerin için de küçük boyları 10 cm'i bulan organımsı nesneler göze çarpmaktaydı. Etrafımızda tüplerden oluşan bir ağ dışında  bir tür kaligrafiyle yazılmış bir çok yazı bulunmaktaydı. Çevrede bulunan bazı güneş sistemi motifleri aracın çok uzak bir galaksiden geldiğini gösterir gibiydi. Tahminimizce bu ana gemi bir tür devasa laboratuardı"

Ama astronotları asıl şaşırtan şey iki adet insanımsı, Japonları anımsatan dünya dışı varlığa ait bedenlerdi.Bulunan bedenlerden birisi oldukça parçalanmış, diğeri ise jelimsi bir tabaka ile kaplanmış, bir şekilde mumyalanmış ve bütün halindeydi Varlığın bedeni gayet iyi korunmuş bir halde sapa sağlam karşılarında durmaktaydı.


Aracın içinde görüntüler alıp kısa bir inceleme yapan astronotlar yanlarında yeterli tıbbi teçhizatları olmadığından ele geçen 1.65 boyundaki varlıkları inceleyemeden yanlarına alrak dünyaya getirmişlerdir.

Ele geçen mumyalanmış haldeki, hiç bozulmamış dişi varlığa astronotlarca "Mona Lisa" kod ismi verilmiştir.
Mona Lisa'nın fiziksel özellikleri şöyledir:

- İnsanımsı bir varlık
- Cinsiyeti kadın
- 1.65 cm boyunda
- Siyah saçlı
- 6 Parmaklı
- 65-68 Kilo civarında
- Çekik gözlü
- Genital bölgesi ve göğüsleri mevcut
- Renkli dövmeleri mevcut

Varlık araç içide bulunduğunda elleri ayakları düzgün bir biçimde yanına hizalanmış. Göz kapakları ve dudakları bir kablo benzeri malzeme ile sabitlenmişti. Başı kayış benzeri bir malzeme ile bağlanmıştı bulunduğu yere. Cildi jelimsi bir madde ile kaplanmış ve adeta dondurulmuştu ve oldukça mükemmel bir şekilde korunmuştu onca uzun yıllar rağmen. Varlık adeta donmuş ve3 ölmemiş gibi sağlam ve diri gözüküyordu.Ağız ve burun bir tür sıvı ile doldurulmuş ve tıkanmıştır

Ele geçen diğer parçalanmış varlık ise biraz daha farklı özelliklere sahipti. Oda Mona Lise gibi sabitlenmiş ancak çokça parçalanmıştı.
Ten rengi mavi ve gri tonlarında pastel bir renge sahipti. Vücudunda yazı yada dövme bulunmamaktaydı. Üzerinde ince bir kıyafet kalıntısı görülmekteydi. Gözleri yukarıya doğru çekikti. Onunda başının etrafında bir tür kayış benzeri nesne mevcuttu.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız İçin Teşekkürler